1890: Zámek čeká další smrt ženy na oslavě mladé hraběnky

Nešťastná úmrtí se stále drží zámku Betliar, kde operuje detektiv Marton. V seriálu 1890 uvidíte další smrt ženy. Kdo zemře?

Vyšetřování smrti kamarádky hraběnky Jůlie se dost zkomplikuje. U hrobky dojde ke střelbě, kde je postřelený strážmistr Černý. Černý bojuje o život v nemocnici a Marton si bude muset na chvíli poradit sám při zajišťování důkazů z Anniny hrobky.

Na zámku se plánuje narozeninová oslava mladé Jůlie. Marton si je jistý, že na oslavě se objeví i utajený milenec její kamarádky, kterou našli mrtvou. Marton je sice perfektní detektiv, ale jeho způsoby někdo může popsat jako minimálně "nevybíravé". Marton skončí s rozskenutým rtem, gentlemanům se jeho vyšetřování na oslavě příliš nelíbilo.

Těžké chvíle zažívá i matka Jůlie, která má viditelně problémy nejen s hrabětem, ale i sama se s sebou. Během celé oslavy pije a má štiplavé poznámky na manžela. Ráno ji najde dcera Jůlie ve vaně mrtvou. Na Betliari si smrtka opět brousí kosu. Je smrt této ženy další náhodou, sebevraždou z nešťastného života, nebo vraždou, která má něco společného s místním démonem?

To uvidíte už v pátek ve 20.15 na Primě v seriálu 1890!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 17. 5. 2024

Berani, to, zda byste měli vynaložit určitý výdaj, by mohlo způsobit určité napětí mezi vámi a partnerem. Možná si myslíte, že to nyní není možné, zatímco váš přítel je rozhodnutý do toho jít. Dnes není vhodný den na to, abyste se v této záležitosti snažili dosáhnout dohody. Ani jeden z vás pravděpodobně neustoupí. Počkejte pár dní, až budete oba méně napjatí.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.