Detektiv Marton je v úzkých. Doléhá na něj nevyřešený případ, ale i nárůživá dcera šlechtice

1890 (4) - upoutávka

Ne vždy se musí dařit. To zažívá i geniální vyšetřoval Jánoš Marton v seriálu 1890. Případ zavražděné služky a ostatních žen se nedaří vyřešit, zatímco na něj na zámku čeká odvážná lolitka, která chce Martona za každou cenu svést. Podaří se jí to?

Ačkoliv se ve třetím dílu ukazuje, že existuje svědek v případu rituálně zavražděné služky na zámku Betliar, Marton po chvíli drsného vyšetřování zjistí, že svědkovi se nedá věřit. A částečně za to může místní strážmistr Vilém Černý, což Marton neodpouští. Oba dva kohouti na jednom smetišti si toho za celou dobu řekli už hodně. V pátek večer ale pohár trpělivosti přeteče. Kdo z nich vyprovokuje hádku, kdo zaútočí první?

Martona čeká možná první obyčejná venkovská rvačka. Jak si statný sokol poradí s lidovým strážmistrem?

NA RVAČKU MEZI MARTONEM A ČERNÝM SE MŮŽETE EXKLUZIVNĚ PODÍVAT UŽ TEĎ

Marton se motá v kole

Hlavním podezřelým se po několika rozhovorech stává místní šlechtic, který má se všemi zavražděnými ženami něco společného – znal je (a s některými z nich udržoval milostný poměr). Byl to také Marton, který na vlastní oči viděl sadistickou mučírnu, kam si pán domu vodil služky a sexuálně se na nich ukájel. Marton chce udeřit s jasným důkazem, protože už je sám frustrovaný z toho, že se případ nikam dál neposouvá.

Rozhodne se tedy k odvážnému (a nerozvážnému) kroku obžalovat extravagantního hraběte. Jak však hodně rychle zjistí, všechny stopy po jeho skandálním sexuálním životě jsou zameteny. Nestalo se to rozhodně poprvé, místní majordomus nechal vyčistit vrahovy otisky na zbrani, která způsobila smrt služce.

PODÍVEJTE SE NA VIDEO: VÁŽNÝ ROZHOVOR MAJORDOMA A MARTONA

Majordomus od začátku proti nově příchozímu Martonovi brojí, po sérií podobných situací se ale rozhodne spolupracovat. O to je vše podezřelejší.

Sledujte seriál 1890 na Primě každý pátek ve 20.15!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.