Detektiv Marton v seriálu 1890 zjišťuje, kdo provádí tajně potraty

Detektiv Marton si myslí, že na vyšetřování jde celou dobu špatným stylem. Se strážmistrem Černým by měli změnit přemýšlení o možném vrahovi žen v Uhrách. Co dalšího uvidíte na Primě v pátek ve 20.15 v seriálu 1890?

Marton začíná být znovu v úzkých, je si vědom toho, že nad možným vrahem přemýšlel špatně. Od místního kněze zjistil, že všechny ženy pojilo jedno – všechny byly těhotné a všechny chtěly jít na potrat, který byl v roce 1890 a ještě dlouho poté ilegální. Podezřelých je ale více. Kromě místního kněze Martonově pozornosti neuniknou i další dva významní členové místní komunity, doktor a poslanec Fldvary.

Podívejte se na upoutávku:

Vrahem by tedy měl být někdo, kdo ženy trestá za to, že měly nemanželský sex. Nebo je to někdo, kdo sám potraty provádí? To je otázka, kterou si Marton a strážmistr Černý pokládají. Jedním z podezřelých by měl být místní lékař. Ten by se svou znalostí ženské anatomie mohl potraty provádět.

Kdo provádí ilegální potraty?

Marton s Černým nastaví pomocí Jůlie past pro jednoho z nich. Tento experiment však nevyjde podle očekávání a na světlo vyplavou nová tajemství. Nová fakta vysvětlí další informace, které pomohou i hraběnce Jůlii pochopit nešťastnou smrt její kamarádky, která byla též těhotná.

I tak je detektiv Marton na dlouhé cestě k tomu, aby se dozvěděl, kdo je prvním masovým vrahem v Uhrách. Jak to všechno dopadne, uvidíte v pátek večer.

Seriál 1890 uvidíte v pátek ve 20.15 na Primě.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 1. 5. 2024

Je frustrující, když práce stojí v cestě romantice a společenským aktivitám. Přesně to dnes cítíte, Berani. Vaše myšlenky jsou zaměřeny na večerní a víkendové aktivity, ale povinnosti máte na stole. Nezoufejte. Jednoduše si dejte závazek, že uděláte to, co se od vás očekává, a užijte si dnešní večer s jistotou, že jste splnili své povinnosti.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.