Slovenský sexsymbol Koleník uvítal diváky seriálu 1890 polonahý! Podívejte se na seriál online!

Slovenský sexsymbol Ján Koleník v novém krimiseriálu 1890 na Primě ukazuje své výstavní tělo. Ve svých 38 letech má pořád parádní svaly. Téměř dvoumetrového svalovce hned v první scéně seriálu svlékli. Historický seriál 1890, v kterém uvidíte i pokroky moderní kriminalistiky, můžete sledovat každý pátek ve 20.15 na Primě. Všechny díly si můžete pustit i online!

Jeho tělo moc zahalené není. Je totiž jen v bílých trenýrkách, a aby byl ještě více přitažlivý, zapracuje maskérka. Ta mu na holé hrudi pomocí rozprašovače vykouzlí sexy orosení. Považuje se za sexuální symbol i on sám? „Jsem herec a lichotí mi, když mě někdo pochválí,“ směje se Koleník.

PUSŤTE SI TADY PRVNÍ DÍL SERIÁLU 1890 ONLINE

Herecký idol dobře ví, že výstavní tělo není zadarmo. Jak si své svaly pěstuje? „V mém věku se už lidé hrbí, zaoblují a pohybový aparát ochabuje, proto je nutné na sobě pracovat. Já preferuji takový pohyb, na který mám čas mezi prací. Vyzkoušel jsem trenérský dozor, po měsíci jsem to ale vzdal. Potřebuji mít své tempo. Když je to žádoucí, dám si poradit – hlavně kvůli správnosti cvičení. Nejlépe se mi ale cvičí samotnému a s dobrou hudbou,“ řekl před časem herec.

Jaký je detektiv Jánoš Marton?

Ján Koleník hraje mladého, přesto již svými moderními vyšetřovatelskými metodami a úspěchy proslaveného detektiva Jánoše Martona. Ten přijíždí z Pešti na zámek Betliar řešit tajemnou brutální vraždu služky. Inspiroval Jána někdo pro svéráznou postavu detektiva? „Ne, ačkoli mnoho reakcí se shodlo v přirovnání této postavy ke známým televizním detektivům. Ale záměrně jsem tyto notoricky oblíbené postavy nestudoval. Náš detektiv má slabost pro něžné pohlaví, a hlavně je Maďar, což je jedinečný rys pouze pro tuto postavu,“ prozradil.

Sledujte seriál 1890 každý pátek ve 20.15 na Primě! Po odvysílání si můžete pustit všechny díly online.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 24. 4. 2024

Berani, některé vaše pracovní povinnosti jsou pro jednoho člověka příliš velké a mohly by vás dnes zatížit. Zdá se, že hromada práce se neustále zvětšuje, ať děláte, co děláte. Pokud můžete, delegujte své úkoly. Nejméně naléhavé úkoly odložte stranou a na zbytku postupně zapracujte. Váš zaměstnavatel od vás může, ale nemusí očekávat příliš mnoho, ale vy máte právo udržet si zdravý rozum bez ohledu na cokoli.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.