Seriály a filmy

20. listopadu 2015 10:00

Petra Kloidová

Nová stanice MAX: Sledujte DiCapria ve zhýralém Vlku z Wallstreetu

Nový televizní kanál MAX dnes zahajuje svoje vysílání přesně ve 20.11 luxusní filmovou lahůdkou s jedním z nejlepších herců na světě. Leonarda DiCapria uvidíte jako zhýralého Vlka z Wallstreetu. Biografický film vypráví o tom, jak bláznivá byla devadesátá léta.

Skupina Prima spustí pátý kanál s převážně filmovým obsahem již tento pátek 20. 11. ve 20.11.

Nový televizní kanál MAX bude plný napětí, zábavy a akce. Diváky přenese do světa těch nejlepších filmů všech žánrů.

MAX startuje 20. listopadu premiérovým hitem Vlk z Wall Street. Těšit se můžete i na dramatický Prokletý ostrov, rodinnou podívanou Kung Fu Panda, romantiku ve filmu Duch či klasiku Hodný, zlý a ošklivý.

Chcete se o filmu, jenž zahájí vysílání nové televizní stanice dozvědět něco víc?

Víte například, že slavná scéna na začátku filmu se na internetu stala ihned virální? A zajímavostí je, že za ní nemohla hlavní postava, ale vedlejší role, které se perfektně zhostil Matthew McConaughey. Hned na začátku si zahrál Belfortova „mentora“. Ve scéně se sešel s Leonardem DiCapriem a opět šlo o improvizaci. McConaughey se tluče do hrudníku, hučí u toho a k tomu samému nutí DiCapria. Ve skutečnosti jde o McConaugheyho hereckou rozvičku.

V článku se však dozvíte mnohem víc:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.