Shemar bez kalhot. Aneb vtipné zákulisí z natáčení Myšlenek zločince

Americký seriál Myšlenky zločince uvidíte na Prima love každé pondělí v hlavní vysílací čas. Pojďte se s námi podívat do zákulisí natáčení, kde uvidíte i takové perly, jako jsou mužské přípravy v kostymérně či sexidol Shemar Moore bez kalhot. Jen tak.

Co uvidíte v pondělí na Prima love ve 20.15?

Speciální jednotka FBI bude řešit další případ, na který si netroufne "obyčejná" policie z Atlanty. Policie přizve Útvar k vyšetřování nejasné smrti investigativního novináře, který byl několik dní pohřešován, a pak vběhl ve stavu nepochopitelného rozrušení pod auto.

Teorie, že za smrtí stojí jeho práce, padne, když je unesen a zavražděn kontroverzní entomolog. Těla obou mužů jsou poškrábaná a nesou stopy po kousnutí hmyzem. Zdá se, že by vraždy mohly mít nějakou souvislost s tajemnou nemocí morgellons...

Foto: CBS.com

Zákulisí natáčení s humorem

Na rozdíl od českých herců ti američtí už dávno propadli sociální síti Instagram, kam nahrávají svoje fotky ze soukromí, ale i z práce. Fanoušky tak informují prostřednictvím fotografií, co se v jejich životě momentálně děje nebo na co se mohou těšit. Jedna z nejaktivnějších hereček Myšlenek zločince, jež fotí momentky ze zákulisí natáčení, je Andrea Joy Cook. Andrea hraje vyšetřovatelku Jennifer a svoje kolegy rozhodně nešetří, takže na Instagramu najdete i hereckého kolegu Shemara Moora s kalhotami u kolen (neboli Bez kalhot, kam by mohl z fleku zaskočit za Channinga Tatuma), ale i další kolegy zachycené v roztodivných situacích. Herci momentálně natáčejí dvanáctou řadu seriálu a podle různých selfies si natáčení užívají jako tu první!

Podívejte se na ty nejveselejší momenty ze zákulisí:

Myšlenky zločince uvidíte každé pondělí ve 20.15 na Prima love!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 23. 4. 2024

Dnes je v pořádku plakat, Berani. Uvolnění je rozhodující pro přijetí. Pokud nemáte pocit strachu a omezení, může pro vás být těžké prožívat radost a expanzi. Spojte dobré se špatným a nechte tyto dvě síly, aby se ve vaší bytosti harmonicky usadily. Proveďte přípravy, které vám umožní vzlétnout do velkých výšin. Ujistěte se, že jste připraveni přijmout výzvy, které s růstem přicházejí.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.