Ve Vinařích všichni uvidí Hamplovou, jak ji pánbůh stvořil. A pěkně ji to vytočí!

Vinaři II (4) - upoutávka

Na pátek se chystá velmi pikantní epizoda Vinařů. Krásná Hamplová, sen všech strdínských mužů se totiž všem ukáže v celé své kráse. Sama z toho moc radost mít ale nebude...

Láďovi Karasovi zobají z ruky všechny ženy ze Strdína. Až na jednu, a právě ona je jeho nejvyšší vysněnou metou - hospodská Jana Hamplová. Ji ale nechává Karas zcela klidnou.

Zhrzený strdínský milovník se ovšem nenechá odradit a vymyslí lest, kteoru chce netykavce Hamplové oplatit její chování. Rozhodne se do její sprchy namontovat webkameru a pěkně si ji přes internet ve sprše obhlédnout. Důmyslný plán se ale trochu zvrtne a pohledem na krásnou hospodskoy, u se bude moci pokochat celá vesnice...

Dokonce i vinaři z jižní Moravy, kteří podobné rozptýlení po náročných pracích na vinici opravdu potřebují. Nejvíce práce dopadá na Patrika. Protože se musí ještě starat o malou Páťu, nestíhá odpracovat vše, co má, a Bedřich mu tak upírá jak dobré víno, tak i jídlo. Na Patrika ale nakonec ani tahle podívaná nevyjde.

Ani farář Tomica to nebude mít jednoduché. Stále se mu nedaří nalákat do kostela nové ovečky. Učiní proto radikální řešení uspořádat v kostele koncert místní metalové skupiny Trakhtor. Ale opravdu jsou strdínští satanisti tou pravou hudbou zrovna do kostela?

To se dozvíte v pátekve 20:15 na Primě!

Sdílejte článek