Prostřeno: Kuřecí prsa na červeném víně

Dražan má padáka

Moje hodnocení
85x

Kuřátko a červené víno značí ideální kombinaci.

1 porce
90 minut

Suroviny

Postup přípravy

  1. Kuřecí prsa osolíme, opepříme a na oleji z obou stran opečeme. Přendáme do jiné nádoby a necháme v troubě dopéct asi 8 minut.
  2. Na másle opečeme klínky cibulky, nakrájenou slaninu a žampiony. Toasty obalíme v nasekané petrželce. Do výpeku po kuřeti dáme rajský protlak, červené víno a necháme vyvařit. Nakonec vmícháme studené máslo. Na toasty dáme opečené žampiony, cibuli a slaninu, kuřecí prsa a omáčku z červeného vína.

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

Zdroj receptu

Prostřeno, soutěžící


Přečtěte si také

Recepty