Prostřeno: Žabí stehýnka po provensálsku

Ohnivý kuře II (70) - Sázka na špatného koně

Moje hodnocení
117x

S Ohnivým kuřetem se tentokrát můžete vydat až do božské Francie s klasickým francouzským receptem.

1 porce
90 minut

Suroviny

Postup přípravy

  1. Žabí stehýnka marinujte ve víně a koňaku asi 2 hodiny. Vyjměte z marinády, osušte, osolte, opepřete, poprašte moukou a opečte na pánvi na přepuštěném másle.
  2. Ve výpeku opečte šalotku a česnek, přidejte petrželku, marinádu a nechte tekutinu varem zredukovat.
  3. Přidejte ušlehaný žloutek s crème fraîche a vařte omáčku do zhoustnutí. Stehýnka vraťte do omáčky, posypte petrželkou a podávejte s bagetou.

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

Zdroj receptu

Prostřeno, soutěžící


Přečtěte si také

Recepty