Za scénou: Proč herci i režisérka trpěli, když natáčeli večeři s fondue?

Pravidelní diváci seriálu Všechny moje lásky už vědí, že většina rekvizit včetně pokrmů je reálných. O jídle to platí především. Když se v Láskách hoduje, tak opravdu. Nejinak tomu bylo i v případě večeře, při níž se sešla rodina Lízy s jejím bývalým šéfem z reklamky.
Štáb v ateliéru hledá, kde výrobce udělal chybu.
Štáb v ateliéru hledá, kde výrobce udělal chybu.
Archiv/Prima

Akce: Líza přináší na prostřený stůl kastrůlek s rozehřátým sýrem.

Hosté berou do rukou vidličky a smáčejí do voňavé dobroty kousky baget.

U společné večeře mají běžně konverzovat. Kamery běží, herci hrají... Do té doby, než ochutnají první sousto ze svých fondue. Jejich tváře se zkřiví odporem.

Epizodu, kterou jste nestihli sledovat ve středu, můžete vidět také v repríze na Prima LOVE, ve čtvrtek ráno v 7.45, nebo na Prima PLAY

Co se během natáčení této scény stalo, se koukněte na extra videu ze zákulisí natáčení:

VML - Za scénou: fondue jako živé

A níže se můžete podívat, jak takové fondue připravuje šéfkuchař Zdeněk Pohlreich a další.

Recept

Sýrové fondue  Foto:

Sýrové fondue

Fondue (z francouzského fondue – tavená, vyslovováno jako fondü s německým ü) je původně pokrm ze sýra roztaveného nad ohněm, pocházející ze Savojska a francouzské části...
Odstátou čekanku opláchneme a obereme listy, které přendáme do mísy. Přisypeme orestované ořechy, pokapeme dresingem, nalámeme sýr a promícháme.

Sýrové recepty z nedělního Teď vaří šéf II.

(schneidy)

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama