Jak grilovat bez masa podle šéfa Pohlreicha. Pusťte si celý díl jeho školy grilování
Další nedělní grilovačka byla připravena speciálně pro ty, kteří z různých důvodů nejedí maso. Pusťte si celý nedělní díl Rozpal to, šéfe! online hned v úvodu a inspirujte se menu, které zaručeně ocení i ti, kteří jinak maso rádi.
Ve čtrvtém dílu Zdeněk pohostil návštěvu ze světa módy. I proto vybral lehké suroviny. Bezmasé menu z grilu začal božským sýrem, který se jmenuje raclette. Níže pro vás máme videorecept:
Sýr raclette s chlebem a pečenými bramborami:
"Myslím, že další recept budou naši hosté zbožňovat. Je to totiž kuskus, kterým nikdy nic nezkazíte. Je to rychlý, jednoduchý, takže to zvládne i třeba taková modelka. Ba ne zvládne to totiž úplně každej!"
Do třetice šéf připravil pokrm zvaný šakšuka.
A teď zmrzlina s restovaným ovocem:
Kuskus s rozinkami a piniovými oříšky:
Sledujte i 5. díl premiérové řady oblíbené kuchařské školy grilování Rozpal to, šéfe! zase v neděli v 18.00 na Primě.
Zdeněk Pohlreich se tentokrát chystá připravit menu z grilu bez masa. Zdroj: Hermina Press
Menu z grilu začne sýrem, který se jmenuje raclette. Bude se podávat na chlebu a s pečenými brambory. Zdroj: Hermina Press
I bez masa jde grilovat chutně. Zdroj: Hermina Press
Pečené brambory. Klasika, kterou šéf povýšil na delikatesu. Zdroj: Hermina Press
Roztavený sýr raclette se podává na pečivu. Zdroj: Hermina Press
Sýr raclette s chlebem, brambory a kyselou zeleninou. Zdroj: Hermina Press
Rozpal to, šéfe! IV (4) - Obrázek 7 Zdroj: Hermina Press
Kuskus se zeleninou. Je rychlý a jednoduchý na přípravu, takže ho zvládne každý! Zdroj: Hermina Press
Ovoce se smrzkou. Ochladí a nezaplácne. Zdroj: Hermina Press
Chakchouka s lehkým salátem. Zdroj: Hermina Press
A hosté mohou přijít a ochutnat šofovu grilovačku bez masa. Zdroj: Hermina Press
A pro ty, kdo raději pořádný kus masa:
Fotky z natáčení druhé lekce letošního grilování:
V neděli se Zdeněk Pohlreich pustí do grilování zvěřiny. Zdroj: Hermina Press
Srnčí kýta špikovaná špekem. Zdroj: Hermina Press
Čekanka s benátskou omáčkou. Zdroj: Hermina Press
Daněk. Zdroj: Hermina Press
Provensálský grilovaný salát. Zdroj: Hermina Press
A jeden pohled do zákulisí natáčení. Grilování je společenská záležitost :-) Zdroj: Hermina Press