Salát s hovězím i meloun s proseccem. V dalším premiérovém Teď vaří šéf!

Teď vaří šéf! light. To je propojení profesionality a domácí kuchyně. Obojí je třeba dělat s nasazením, a navíc to musí člověka i bavit. Proto vařte na Primě každé úterý se Zdeňkem Pohlreichem.
Šéf vaří light a s chutí. Každé úterý na Primě.
Šéf vaří light a s chutí. Každé úterý na Primě.
archiv FTV Prima

Šéfkuchař Pohlreich vás tentokrát o tom, že vaření je radost, přesvědčí svým hruškovým drinkem, salátem s hovězím masem, pikantním mrkvovým salátem, který určitě využijete jako svačinku, nebo receptem na žlutý meloun s proseccem a mátou.

Šéf opět ukáže, že jíst se dá zdravě a chutně zároveň. Nyní v období chřipek a nachlazení se vám navíc jeho recepty budou hodit. (Více o léčivých jídlech se dozvíte například TADY.)

Pořad Teď vaří šéf! sledujte v úterý ve 21.30 na Primě

Podívejte se v galerii na recepty, které bude Zdeněk Pohlreich připravovat v úterní premiéře:

 

Kuskus s pečenou zeleninou a mozzarellou.

VIDEOrecepty: Vařte jako šéf! podle 4. dílu páté řady Teď vaří šéf!

Pošírovaná ryba s koriandrem.

VIDEOrecepty: Připravte si špičkové menu ze 3. dílu Teď vaří šéf!

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama