Bleskový guláš z tlačenky

Máte rádi guláš? No kdo by neměl! Ale víte, jak to je, když si ho chcete připravit doma. Drahé maso, několik hodin práce s vařením a pak by se měl ještě rozležet. Láďa Hruška má pro vás ale fantastickou a rychlou gulášovou variaci!
Vychytávky Ládi Hrušky - Guláš z tlačenky

Vše o pořadu Vychytávky Ládi Hrušky najdete zde!Zkuste guláš z tlačenky! Ano, zní to trochu neuvěřitelně, ale pravdou je, že se jedná o velkou dobrotu! Připraven je během deseti minut, protože výhodou je, že maso je již v tlačence uvařené. A jak na tento vychytaný guláš? Budete potřebovat:


5 plátků tlačenky
1 cibule
2 lžíce oleje
1 lžíce mleté saldké papriky
1 lžíce hladké mouky
1/2 hrnku vody
1 červená cibule na ozdobu
chléb k podávání

Postup:

Na oleji nechte zesklovatět nasekanou cibuli. Bude to trvat asi 2–3 minuty.
Plátky tlačenky nakrájejte na kousky, přihoďte do hrnce k cibuli, poprašte červenou paprikou, zalijte trochou vody a nechte chvilku podusit. Dle potřeby přilijte vodu, zasypte lžící hladké mouky a duste ještě pár minut.

Na závěr guláš na talíři ozdobte kolečky červené cibule a podávejte s čerstvým chlebem.

Dobrou chuť:)

Guláš z tlačenky Foto:

Guláš z tlačenky, foto: Hermína / Prima

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama