Dýňový baciložrout

Co jiného si uvařit v halloweenském dílu než dýňovou polévku. A proč se jmenuje baciložrout? Protože do ní Láďa přidá zázvor a ten má neuvěřitelné léčivé účinky!
Vychytávky Ládi Hrušky - Dýňová polévka

Vše o pořadu Vychytávky Ládi Hrušky najdete zde!Ingredience na 4 porci:
½ kg dýně Hokkaido
1 větší cibule
1 lžička čerstvého zázvoru
½ l vody
½ l mléka
Špetka soli a pepře, sušená dýňová semínka na ozdobení talíře
Tyčový mixér

Postup:

Cibuli nakrájej na kostičky a osmahni dosklovata na oleji (cca 3 minuty). Dýni zbav slupky a nakrájej na kostičky a dej smažit k cibulce. Osol, opepři.

Po chvíli přidej vodu a vař cca 15 minut, než dýně změkne. Rozmixuj vše tyčovým mixérem. Přidej mléko a najemno nastrouhaný zázvor. Cca 3 minuty povař a servíruj s dýňovými semínky.

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama