„HUSOKUŘ“ podle Ládi Hrušky

Tak toto je vážení hotová gastro BOMBA! Husička je výborná, ale také pěkně mastná – a to nejen, co se týká peněženky. Tak si pojďme vystřihnout trik našich babiček. Upečeme si kuře, které bude chutnat jako kachna. A vtipně jsem tento recept i pojmenoval, prostě HUSOKUŘ.
Láďa Hruška - kuře

Vše o pořadu Vychytávky Ládi Hrušky najdete zde!

Suroviny:

1 celé kuře
2 jablka
1 černé pivo
1 deci vody
1 balíček kysaného zelí
sůl, kmín

Postup:

 1) Kuře pořádně prokmínuj a prosol ze všech stran.

 2) Vlož do něj pokrájená jablka na čtvrtinky.

3) Do hrnce dej na dno balíček kysaného zelí.

4) Zalij černým pivem a trochou vody a polož na to kuře

5) Peč na 180 stupňů asi ¾ hodiny dozlatova a kuře každých deset minut polévej výpekem.

 

Dobrou chuť :)

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama