Italské jednohubky

Ideální rychlá jednohubka ke svátečnímu i nesvátečnímu posezení nebo jako rychlá mňamka pro děti nebo k vínku pro dospěláky. Touto italskou jednohubkou nikoho neurazíte, jen nadchnete!
Italské jednohubky
Italské jednohubky
Hermína / Prima

Vše o pořadu Vychytávky Ládi Hrušky najdete zde!

Suroviny:
1 ks listové těsto
1 balíček provensálských bylinek
4 ks Mozzarelly
Černé olivy
Cherry rajčátka
Olej, česnek, sůl, pepř
Žloutek na potření

Postup:
Listové těsto rozválejte na 3 mm. Nakrájejte čtverečky velké asi 10 cm

Vyskládejte je na pečicí papír. Kraje potřete žloutkem a prostředek směsí z prolisovaného česneku, asi 3 lžic oleje.

Na čtverečky poklaďte půlku cherry rajčátka, ½ olivy a kostičku mozarelly.

Posypejte provensálskými bylinkami, trochu osolte, opepřete a pečte dozlatova na 220 stupňů v troubě.

Dobrou chuť :)

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama