Provensálský nakládaný hermelín se švestkami

Provensálský nakládaný hermelín se švestkami
Provensálský nakládaný hermelín se švestkami
Hermína / Prima

Vše o pořadu Vychytávky Ládi Hrušky najdete zde!

Suroviny:
4 hermelíny (camemberty)
3 feferonky (čerstvé - zelená, žlutá a červená – koupí se jako balíček v Tescu i Albertu)
1 mega velká cibule
1 balení provensálských bylinek
1 balíček grilovacího koření
1 balíček mleté papriky
4 stroužky česneku
3-5-10 (3 bobkové listy, 5 kuliček Nového koření a 10 celých kuliček černého pepře)
olej na zalití

Postup:
Hermelíny rozkrojte napůl. Polovinu posypejte provensálskými bylinkami, druhou polovinu grilovacím kořením. Potřete rozdrceným česnekem a dejte na půlku kolečko cibule, přiklopte druhou půlkou.

Hermelíny naskládetej do čisté sklenice a zasypte mletou paprikou. Zalijte olejem, protřepej a přidejte ostatní koření (bobkový list, pepř, nové koření, feferonky a zbytek cibule)

Proložte zbylá místa švestkami a dejte uležet na chladné místo nebo do sklepa 5 dnů. Pak už skladujte v lednici.

Dobrou chuť :)

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama