Anakonda či utahování žárovky. Guru vás naučí 5 zásadních tanečních pohybů z Bollywoodu!

Pokud si myslíte, že jedno z nejbohatších míst na světě je Hollywood, tak jste asi ještě neviděli Bollywood. Filmový průmysl Indie má totiž všechno a mnohem víc. Nebezpečně dobře placení herci hrají v akčních scénách a milostných romancích, které můžete nazvat jedním slovem: monstrózní a zábavné!

Indie je země barev, kombinace několika náboženství a hlavně ulítlého filmového vkusu. Když se totiž herec bude trápit v průměrné indické romantické komedii, věřte, že si u toho vytrhá vlasy a proleje vysloveně kýble slz. Šťastný výraz do sekundy střídá smutný výraz. Indičtí diváci milují vyhraněnost, nedělají kompromisy a milují tanec a zpěv.

Guru jede do Ameriky

Sen zazářit ve filmovém průmyslu měl i indický mladík. Ten se rozhodl dobýt americký Hollywood. Americký sen má ovšem daleko trnitější cestu, než předpokládal. Náhle bydlí v bytě s dalšími šesti Indy a vaří v indické restauraci. Když se konečně objeví role pro něj jako dělaná, zjistí, že natáčí porno.

Shodou hodně bláznivých náhod se stane sexuálním guru! Podívejte se na bláznivou americkou komedii Guru s Heather Graham v pátek na Prima love ve 20.15!

Bollywood pronikl do celého světa hlavně díky bollywoodským tancům. My vás naučíme pár triků, jak pěknou bollywoodskou otočkou naděláte na diskotéce parádu!

1) Začneme jednoduše. "Utahování žárovky" zvládne i týpek z One Direction!

2) "Anakonda" také není těžká! A navíc poměrně příjemná, když si dobře vyberete!

3) Jednou z rekvizit je utahování pásků. A to zvládne i cvičená opice!

4) Tanec s názvem "Přichází Franta, tvař se nenápadně a dělej, že se ti nelíbí!"

5) Shakira zpívá "Hips don´t lie" a má pravdu!

6) Tanec s názvem "Mám pro tebe překvapení, ale nejdřív se mi podívej na prsa"

Přejeme vám krásné lovení druhých poloviček tancem... Jinak se můžete na bollywoodský tanec podívat už tento pátek ve 20.15 na Prima love!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.