Seriály a filmy

18. listopadu 2016 22:00

Petra Kloidová

Boj o nový život! To je thriller Přede mnou neutečeš!

O domácím násilí pojednává film na sobotu – německé drama Přede mnou neutečeš. Hlavní hrdinka se snaží začít nový život, minulost je jí však stále doslova v patách. Snímek Přede mnou neutečeš uvidíte v sobotu od 20.15 na Primě LOVE.

Jak se zbavit psychopata?

Susannin život je na houby. Špatně se vdala a doma má násilníka, který ji týrá. V zoufalé situaci se rozhodne pro zoufalé řešení – nafingovat vlastní smrt. To, co se zprvu zdá jako dobrý nápad, nicméně tak úplně nezafunguje.

Hrdinka bojuje o vlastní život

A zatímco Susanne začne s úplně znova a s novým milencem po boku chce zapomenout na minulost, její muž nevěří tomu, že je mrtvá a najme si soukromého detektiva. Ten je profík a Susanne najde… Nezbývá, než aby vše s hulvátem vyřešila jednou provždy. Dokáže to?

Ženy, co začaly s novou identitou

Než to v sobotu zjistíte, připomeňte si pár filmů, které se zabývají podobným tématem. Patrně nejslavnější je oscarový trhák Titanic, který vystřelil na hvězdné nebe Kate Winslet a Leonarda DiCapria. Hlavní hrdinka Rose tu během ztroskotání lodi, poté co zemřel její milenec, fingovala vlastní smrt a utekla sňatku s násilnickým snoubencem.

Méně úspěšná byla v podobné lsti Julia Roberts jako týraná hrdinka Laura v dramatu Noci s nepřítelem. Ta sice předstírá, že se utopila, ale manžel později její plán odhalí a je jí v patách.

Jak dopadne Susannin plán?

Uvidíte v thrilleru Přede mnou neutečeš v sobotu od 20.15 na Primě LOVE.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.