Dvě tváře z Myšlenek zločince už v roce 2017 neuvidíte, ale přichází nová

Rok 2017 přináší v oblíbeném americkém seriálu Myšlenky zločince zásadní změny. Po jedenácti letech natáčení krimi seriálu ho pouštějí dvě zásadní postavy a přichází nová. Jaká bude nová série?

Samozřejmě, že i na nový rok se můžete těšit na nové premiérové epizody jedenácté série. S Myšlenkami zločince pokračuje Prima LOVE ve vysílání dále. Co uvidíte toto pondělí?

Speciální jednotka FBI bude mít před sebou nepříjemný případ, jež má co dočinění s malým dítětem a vraždou muže. V Detroitu došlo k zavraždění muže, který byl vystaven jako umělecké dílo s podpisem známého kontroverzního umělce. Agenti speciálního týmu FBI jsou požádáni o pomoc s vyšetřováním, ale než se do Detroitu dopraví je nahlášen i únos malé holčičky…To uvidíte už v pondělí ve 20.15 na Prima LOVE.

Dobrovolné a nedobrovolné odcházení

K novému roku se také váže bilancování toho předchozího, který byl pro seriál Myšlenky zločince, řekněme, lehce turbulentní. Opustily ho totiž dvě významné tváře seriálu. Jeden dobrovolně, druhý o něco méně.

Holohlavý krasavec Shemar Moore (v seriálu ho znáte jako Dereka Morgana) byl ten první případ. Po jedenácti letech práce na seriálu se rozhodl, že televizní show opustí a začne se rozvíjet dál. "Matthew (Gray Gubler) začal režírovat, to inspirovalo Joeho (Mantegna) a to inspirovalo Thomase (Gibsona). Kirsten (Vangness) začala kvůli tomu psát a já ji podporuji. A. J. (Cook) je matkou dvou dětí, vzala si čas na to si dát život dohromady, aby se mohla vrátit zpátky do seriálu. Bylo hezké vidět všechny mé kolegy růst. I když nerežíruju, nepíšu, tak stále rostu a odcházím kvůli tomu, že chci růst jako herec a chci vidět, co všechno dokážu," tak se oficiálně ke svému odchodu vyjádřil sým herec. A je nutné poznamenat, že po svém odchodu na jaře nezahálel a zapracoval na svém režijním debutu.

Padák za agresivitu

Herec Thomas Gibson v roce 2016 opustil seriál spíše nedobrovolně. Po několika suspendacích za nevhodné chování, už televizní produkci došla trpělivost a představitele Aarona Hotchnera vyhodila. Co provedl? To si můžete přečíct tady.

Kromě oficiálního oznámení Thomas Gibson zareagoval velice rychle a založil si sociální síť Twitter, aby mohl dál komunikovat s fanoušky, stejně tak je aktivnější i na Instagramu.

Přichází nová tvář

Američtí diváci mohou nadějného herce Adama Rodrigueze už v nové řadě Myšlenek zločince sledovat pravidelně, čeští si budou muset zatím počkat.

Adam s kubánskými předky rozhodně nepatří mezi televizní nováčky. Můžete ho znát z Kriminálka Miami, ale i jako sexy striptéra z kasovního trháku Bez kalhot.

Sledujte Myšlenky zločince pravidelně každé pondělí na Prima LOVE ve 20:15.

Sdílejte článek
Štítky Prima Love

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.