Hugh Grant odmítl pokračování Bridget Jonesové. Kdo ho nahradí? Sexy chirurg!

Jako sexy lékař Derek Shepherd okouzlil Patrick Dempsey miliony fanynek po celém světě, teď ho však čeká další velká výzva! Devětačtyřicetiletý herec má nahradit populární britský idol ve slavné filmové sérii.

Příhody Bridget Jonesové uvidíte už v neděli na Prima love!

Na místo Granta

Dempsey naskočil do třetího dílu Deníku Bridget Jonesové. A nečeká ho nic menšího než svádění hlavní protagonistky v podání Renee Zellwegerové. Ta by sice ve filmové verzi měla být těhotná a v dlouhodobém vztahu, fanoušci se však pravděpodobně mohou těšit na další pikantní trojúhelník. Dempsey totiž vystřídá Hugh Granta, kterého nezaujal scénář. A měl by tak opět konkurovat právě Bridgetině manželovi Marku Darcymu. Otázka tedy zní: Přetáhne americký švihák Bridget od britského fešáka Colina Firtha?

Bezva natáčení

Zatímco na odpověď si budeme muset počkat, už nyní je jasné, že samotné natáčení v Británii si Patrick dost užívá. Na svém instagramovém účtu například zveřejnil stylovou fotku, kde si pochvaluje spolupráci s Renée a Colinem Firthem.

Sekne mu to, co?

Seriálová výzva

O poznání dramatičtější bude nedělní díl Chirurgů. Zatímco Dempseyho Dereka Shepherda čeká pracovní cesta do Bostonu, jeho Meredith musí v Seattlu řešit hned několik nelehkých situací… Co ji čeká?

Sledujte Deník Bridget Jonesové na Prima love už tuto neděli!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.