Máte rádi Cam ze Sběratelů kostí? Znáte její lásky a dramata?

Rázná, chytrá, profesionální. Taková je Cam Saroyan, jedna z hlavních postav seriálu Sběratelé kostí. Jsou však věci, které ji dokážou vyvést z míry. Třeba blížící se první setkání s rodiči jejího přítele. Než zjistíte, jak se s tím popere, mrkněte na pár zajímavostí o této šarmantní dámě.

Další díl seriálu Sběratelé kostí uvidíte v úterý ve 20.15 na Prima love. Sběratelé kostí budou muset řešit další neobvyklé místo, kde najít mrtvolu. Tentokrát vytáhnou tělo ženy z bažiny a Kůstka bude bádat, co se stalo. Výsledky jsou totiž dost nejasné.

Málem ji zabili

Chybělo málo a Cam by už v seriálu nebyla. Ve 12. epizodě druhé řady ji málem zabil sériový vrah Howard Epps. Cam zachránili na poslední chvíli. Zabít její postavu přitom měli původně v plánu i sami tvůrci. Jenže nakonec zjistili, že Saroyan mají fanoušci rádi a sprovodit ji z fikčního světa by byla fakt škoda...

Netradiční cesta k dceři

Cam má dceru, přišla k ní však vskutku kuriózně... Michelle je totiž dcera jejího bývalého snoubence Andrewa Weltona, jejíž matka zemřela při porodu. Když se vztah rozpadl, s Michelle se roky neviděla, dokud nezačala Cam s týmem vyšetřovat Andrewovu vraždu. Tehdy musela Cam Michelle oznámit otcovu smrt a zjistilo se, že k sobě mají blízko. A Cam tak Michelle nakonec adoptovala.

Její chlapi

S kým dalším Cam randila? Třeba se Seeleym Boothem! Ovšem dávno předtím, než se dal dohromady s Kůstkou. Další vážnější vztah měla v 5. a 6. sérii s gynekologem Paulem Lidnerem a krátký románek si střihla také s Angeliným exmanželem Graysonem Barasou. Její současnou velkou láskou je Arastoo Vaziri, který pracuje v laboratoři. Nějakou dobu vztah drželi v tajnosti, nakonec to ale stejně prasklo... A bylo!

Další díl seriálu Sběratelé kostí uvidíte v úterý ve 20.15 na Prima love.

-nov

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.