Myšlenky zločince budou řešit paradox: podezřelé oběti

Případ “naruby” přinesou další Myšlenky zločince. Speciálním agentům z populárního seriálu pondělní záhada pořádně zamotá hlavu! Na co se můžete těšit? Další díl seriálu Myšlenky zločince uvidíte v pondělí od 20.15 na Prima love.

Podivná stvoření

Tři podezřelí. Krom faktu, že měli vraždit, je spojuje i pořádně fantaskní obhajování jejich činů. Dotyční tvrdí věci, které působí jak vystřižené z hororových filmů, nezdá se však, že by lhali, jak když tiskne. A speciální tým vyšetřovatelů tak brzy dochází k šokujícímu zjištění. Vrazi jsou ve skutečnosti zároveň oběťmi a agenti před sebou mají vskutku démonického protivníka.

Vrahem z donucení

Ten totiž dotyčným podal přípravek vzbuzující návaly hrůzy i zvyšující agresivitu. Oběti tak patrně neovládaly sebe samé. Je původce všech zločinů zvrhlík bavící se cizím utrpením, nebo za celým hrůzným experimentem stojí ještě něco dalšího?

Nejsou jediní

Než tomu přijdete na kloub, tak nutno podotknout, že přeměna lidí v zuřivé bestie pomocí různých látek poslední dobou v televizní i filmové tvorbě tak trochu “letí”. Podobné pohromě loni čelila například neohrožená agentka Peggy Carter v marvelovském seriálu Agent Carter. V hitovém thrilleru Kingsman se obětí děsivé “zkoušky” s krvavými důsledky stal i hlavní hrdina, jinak gentlemanský agent Colin Firth.

Mimochodem, o život půjde tentokrát v Myšlenkách zločince i jednomu ze členů týmu!

Kdo to bude?

Myšlenky zločince uvidíte už v pondělí od 20.15 na Prima love.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.