Seriály a filmy

16. listopadu 2015 10:00

Petra Kloidová

Myšlenky zločince: Fanoušci měli šanci položit "baby girl" otázky

Penelope García, plnoštíhlá odbornice na IT, jinak řečeno hodně šikovná hackerka od FBI, která patří do speciálního týmu Myšlenek zločince. Na první pohled přísnou odbornici hraje Kirsten Vangsness.

Televize CBS, která produkuje seriál Myšlenky zločince, před pár dny dopřála svým seriálovým fanouškům nevídanou podívanou. Jedna z nejoblíbenějších představitelek seriálu, Kirsten Vangsness (Penelope García), se rozhodla svým fanouškům živě prozradit něco o sobě. Jaké má skryté talenty? Co ji baví na natáčení nejvíce?

Ve videochatu na sebe představitelka roztomilé Penelope prozradila mnohem víc. Myšlenky zločince uvidíte už ve 20.15 na Prima love toto pondělí. Co tedy prozradila Kirstin?

1) Seriál jako rodina

Říkají to všichni herci a Kirstin to jenom potvrzuje. Natáčet dvanáct hodin denně šest dní v týdnů může z naprosto cizích lidí vytvořit plně funkční rodinu (tedy tu, kterou si můžete vybrat). Informaci, kterou nás zásobuje většina herců, je v tomto případě opravdu podložená. Třeba její herecký kolega Shemar, představitel Dereka Morgana, byl na každé její divadelní hře, v které Kirstin od dob natáčení Myšlenek zločince hrála.

2) Hudební talent

Na otázku diváků, kteří se ptali na její skryté talenty, Kirstin prozradila, že dokáže vytvořit hudební mix naprosto z čehokoliv. Ráda hraje přátelům na parties.

3) Sleduje ji v televizi její rodina?

Během videochatu padla i zajímavá otázka. Kouká se na Kirstin její rodina? Kirstin prozradila, že její nejbližší okolí sice Myšlenky zločince sleduje, ale některé epizody záměrně vynechávají. Důvod? Nedokážou oddělit postavu Penelope a Kirstin ve chvíli, kdy je jí na plátně jakkoliv ubližováno. Což je naprosto pochopitelné.

4) Móda Penelope ovlivňuje i Kirstin

Kirstin toho má se svou seriálovou hrdinkou hodně společného (o tom až později v jiném článku:). Móda Penelope je hodně barevná a bláznivá, skoro by se dalo říci dětinská. Kirstin potvrdila, že její módu vzala za svou a často se inspiruje. Přijde jí škoda držet se při zemi.

5) Vyměnila by si roli v Myšlenkách zločince?

Když se jí fanoušci ptali, zda by si někdy chtěla vyměnit roli s někým z týmu, zavtipkovala, že někdy touží si zahrát pořádně vypasenou kočku Penelope.

Sledujte Myšlenky zločince na Prima love v pondělí ve 20.15!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.