Myšlenky zločince: Představitelka Penelope ukázala pařbu v zákulisí

Parádně výstřední, inteligentní, svá. Taková je Penelope Garcia, neodmyslitelná součást týmu z Myšlenek zločince. A právě Pen je v případu, který uvidíte v pondělí, obzvlášť důležitá. Další díl seriálu Myšlenky zločince uvidíte v pondělí od 20.15 na Prima Love

Penelope se noří do minulosti

Právě Penelope totiž musí zapátrat v minulosti a přimět hackery, kteří ukradli důležitou složku, ke spolupráci. Před lety usvědčený vrah totiž začal tvrdit, že je nevinný a celá elitní parta se starému případu musí podívat na zoubek. Než zjistíte, zda a jak to zvládne, připomeňte si pár zajímavostí o této dámě, kterou rozhodně nepřehlédnete.

Kořeny na severu

Ačkoliv její fiktivní jméno zní španělsky, představitelka Penelope Kirsten Vangsness má v rodokmenu naopak předky z výrazně chladnějších krajů. Její prarodiče pocházeli z Norska a tatínek se narodil ve Wisconsinu, sama Kirsten je však už “dítě” slunné Kalifornie, kde také strávila celý svůj dosavadní život.

Žena mnoha talentů

Kirsten je u nás nejznámější patrně právě jako excentrická Penelope, nicméně v reálu se kromě herectví věnuje i dalším uměleckým aktivitám. Má na kontě spolupráci s Los Angeles Times, podílela se také na dvou epizodách Myšlenek zločince. Konkrétně se v roce 2014 stala spoluautorkou 13. epizody 10. řady a o rok později 18. dílu 11. řady. Navíc Kirsten taky umí hrát na klarinet.

Koho má a měla ráda

Takže za prvé: Kirsten je velká milovnice koček. Za druhé je od loňska zasnoubená s Keithem Hansonem, s nímž ji kromě lásky pojí i herecká profese a psaní. Keith je patrně teprve její druhý velký známý vztah. Mezi lety 2006 a 2013 Kirsten žila s editorkou Melanií Goldstein.

Kirsten jako Penelopu Garciu uvidíte už v pondělí od 20.15 na Prima Love v dalším díle seriálu Myšlenky zločince.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.