Myšlenky zločince: Seriál okoření sexy hvězda Battlestar Galactica

Obzvlášť dramatické tentokrát budou Myšlenky zločince. Zločin totiž tne přímo do srdce týmu. Kdo z elitních agentů a agentek je v ohrožení?

Kolegyně, po níž se slehla zem

Jennifer Jareu je obětí zločinu! Po zkušené agentce a zároveň i šéfovi Mateo Cruzovi se slehla zem a stopy osvětlující motivy únosu a vedoucí k její záchraně musí kolegové hledat v minulosti Jareau. Hraje se o čas, je třeba dostat Jennifer i Matea živé a nasadit pro to třeba i vlastní život(y).

Emily se vrací

A právě komplikovaný případ přivede na skok zpátky i bývalou agentku Emily Prentiss. Právě ona může zprostředkovat některé informace vedoucí k odhalení unesených. Emily ztvárnila herečka Paget Brewster kterou si krom Myšlenek zločince můžete pamatovat i jako Kathy ze seriálu Přátelé nebo seriálu a televizního filmu Huff.

Hvězda sci- fi na scéně

Dnešní díl také okoření kanadský herec Tahmoh Penikett. Nejslavnější rolí herce, který letos v květnu oslavil své čtyřicáté narozeniny, je bezpochyby postava pilota Karla “Helo” Agathona ze sci-fi hitu Battlestar Galactica. Střihl si ale také roli v Lovcích duchů, zahrál si agenta FBI Paula Ballarda v Domu loutek Joshe Whedona a měl i menší roli jako arogantní a krutý Nick Salvati v komiksovém seriálu Arrow.

Jakou tady bude mít sexy Kanaďan roli?

Uvidíte v pondělí od 20.15 v dalším dílu seriálu Myšlenky zločince.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.