Poznali byste známého herce z amerického seriálu? Má rád úchylnosti!

V seriálu děsivé zločince prohání, v reálu se pak převlékl za pěknou příšeru. Řeč je o Matthewovi Gray Gublerovi alias dr. Spenceru Reidovi, který zveřejnil další mírně ujeté snímky. Další díl seriálu Myšlenky zločince uvidíte v pondělí od 20.15 na Prima Love.

Halloween se blíží?

Matt, ač bývalý model, rozhodně nepatří mezi herce, kteří své příznivce a fanynky oblažují prvoplánově sexy fotkami. Naopak, mnohé jeho snímky jsou vtipné až praštěné. Aktuální novinková nálož není výjimkou. Matthew se na nich “prezentuje” jako jedno z nejděsivějších monster, které si dovedete představit – jako klaun.

Zašli byste si s ním takhle na pivo? My možná jenom proto, že je to právě dokonalý Matthew Gray Gubler, který už pár dílů v několika sériích Myšlenek zločince dokonce natočil sám. Ani nová řada nebude výjimkou.

Vybral si dům svých snů

Kromě klaunského outfitu se Matt nicméně pochlubil i pracovními úspěchy – režíroval totiž další z dílů Myšlenek zločince. A prý se bude jednat o pořádně děsivou záležitost!

Jako ochutnávku 6. dílu 12. řady, který bude mít na domovské CBS premiéru 9. listopadu, Matthew vyfotil také dům, který v příběhu bude hrát důležitou roli. Prozradil přitom, že právě takhle by měl vypadat jeho vysněný domov! Nu, proti gustu…

Další díl seriálu Myšlenky zločince uvidíte v pondělí od 20.15 na Prima Love.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 16. 4. 2024

Pokud se dnes budete muset vypořádat se zklamáním, snažte se, aby vás to nezlomilo, Berani. Můžete obdržet dopis nebo telefonát, který vám přinese méně příznivé zprávy. Možná, že někdo, koho jste chtěli vidět, nebude moci přijít. Snažte se nenechat si tím zkazit náladu. Takové věci se stávají. Zaměstnejte se.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.