Shemar Moore s vlasy! Aneb 9 fotek mladého a neklidného vyšetřovatele z Myšlenek zločince

Ano, opáleného krasavce z Myšlenek zločince jste mohli vidět před lety v nekonečném seriálu, který se částečně dotknul i českých diváků. Pamatujete si na odpolední vysílání amerického seriálu Mladí a neklidní? Shemar Moore byl 11 let jeho součástí.

Shemara Moora můžete stejně tak dlouhou dobu vídat v úspěšném seriálu Myšlenky zločince, kde hraje sexy vyšetřovatele Dereka Morgana. Shemarovi už bylo dávno přes čtyřicet a je jasné, že za sebou má kariéru plnou podobných perel. Ano, na začátku jeho úspěšné kariéry seriálového herce se mu nevyhnula ani role ve slavném seriálu Mladí a neklidní, seriálu, jenž má na amerických obrazovkách svoje místo už od roku 1975 a stále se vysílá!

A o co v seriálu jde? Ve fiktivním městě Genoa ve Wisconsinu spolu soupeří dvě rodiny – Brooksovi a Fosterovi. V osmdesátých letech jsou nahrazeni rodinami Abbottů a Williamsů. Seriálová parodie na rodinu Kapuletů a Monteků má stále úspěch a na televizních obrazovkách se drží zuby nehty.

Mladý a neklidný Shemar

Shemar si v seriálu Mladí a neklidní zahrál roli Malcolma Winterse, nevlastního bratra Neila Winterse. Shemar začínal s touto rolí v roce 1994, kdy mu bylo sladkých dvacet čtyři let (a mladého a neklidného hrát snad ani nemusel), v seriálu skončil jako dospělý muž v roce 2005. Tvůrci seriálu se s Malcolmem rozloučit nechtěli, a tak charakter nezbedného Winterse změnil jen tvář (role se znovu chopil Darius McGrary).

Z trochu "gangsta" bratra, který měl poměr s manželkou svého nevlastního bratra, se v roce 2005 stal zvláštní vyšetřovatel Derek Morgan v Myšlenkách zločince. V roce 2014 se Moore objevil jako host v seriálu Mladí a neklidní znovu, a znovu dokonce ve své slavné roli Malcolma.

Hédonista, který chce víc

Ale pokud mluvíme o mladém a neklidném Shemarovi Moorovi, nemůžeme opomenout fakt, že i v pětačtyřiceti letech má tento herec do zharmonizovaného jogína daleko. Jeho párty u něj doma jsou po celé Kalifornii už proslavené. Říká se jim totiž "nothing happen" párty (nic se neděje), možná proto, že je sem tam zakončují muži v uniformách. Aktéři mluví o tom, že Shemar je v osobním životě velký hédonista. Představme si pod tím, co potřebujeme.

Myšlenky zločince uvidíte na Prima love ve 20.15 v pondělí!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.