Závěr řady Sběratelů kostí? Kůstku čeká životní zlom!

Hned několik hlavních hrdinů udělá velké rozhodnutí v závěrečném dílu seriálu aktuální řady. Co se stane? A budou mít pro jednou členové týmu pokoj i od zločinců? Poslední díl 10. premiérové řady seriálu Sběratelé kostí uvidíte v úterý od 20.15 na Prima love.

Drama až do konce

Můžeme vám prozradit, že… Ani náhodou! A co víc, zdá se že toto nebude “běžný” zločin, ale na Temperance a Seeleyho vyskočí nepěkné přízraky minulosti. Někdo totiž svým způsobem “oživil” tradici někdejšího Kůstčina úhlavního nepřítele Christophera Pelanta. Ten sice už před nějakou dobou zahynul, ale zdá se, že po sobě zanechal nebezpečný odkaz v podobě řádně oddaného následovatele. Nebo je všechno jinak?

Bylo toho dost?

Ať tak či tak právě tato kriminální záležitost se stane poslední kapkou v poháru trpělivosti hlavních hrdinů-manželů. Odhodlají se ke kroku, který jim obrátí život vzhůru nohama. Navíc geniální Temperance a odvážný Booth nejsou jediní, kteří v tomto díle udělají velká rozhodnutí. Dilema rozsekne i další stabilní seriálový pár – Angela a Hodgins. Týká se samozřejmě jejich možného přesunu do Paříže.

Závěr 10. řady seriálu Sběratelé kostí uvidíte v úterý od 20.15 na Prima love.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 4. 2024

Zadal vám někdo úkol a pak odešel, aniž by vám dal pokyny? Není divu, že se cítíte zmatení a frustrovaní. Pokud neexistuje žádný návod a pokud nikdo jiný neví, o co jde, nemějte výčitky svědomí a nechte to být, dokud nedostanete řádné poučení. Je rozumnější počkat, než to udělat špatně a muset to dělat znovu. Raději bezpečně, než abyste litovali.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.