Ze života hvězd Myšlenek zločince: A. J. Cook oslavila narozeniny a ukázala nového kolegu!

Do svého soukromí nechala fanoušky po delší době nahlédnout představitelka agentky Jennifer Jareau Andrea Joy Cook. A ukázala i nejmladšího člena rodiny! Další díl seriálu Myšlenky zločince uvidíte v pondělí od 20.15 na Prima Love.

Myšlenky zločince uvedou díl, který se momentálně dotýká nás všech. Svět podle televizních zpráv padá do záhuby a teroristické útoky nebo útoky na nevinné lidi jsou na denním pořádku. Amerika má však jednu specialitu, střelbu ve škole, kdy zbraň drží nezletilé děti proti svým spolužákům a zpravidla (na konci) i proti sobě. K takovému případu vyjíždí speciální jednotka FBI, aby zjistila, proč šestnáctiletý chlapec postřílel tři nevinné lidi.

To uvidíte na Prima Love v pondělí ve 20.15 v seriálu Myšlenky zločince. A teď se vraťme ke hvězdě, kterou můžete v Myšlenkách zločince vídat už jedenáct let. Protože oslavila narozeniny a podělila se o to se svými fanoušky.

Plážová pohoda seriálové hvězdy

Ostatně kolem Andreina mladšího syna se celé foto točí! Phoenix Sky totiž v červenci oslavil své první narozeniny a Andrea tak poděkovala i všem, kteří mu poslali přání. Zdá se, že rodinka si dala oslavu v plážovém stylu!

Patrně se navíc slavil nejen rok malého Phoenixe. 22. července měla narozeniny i sama Andrea. Blonďaté krásce je čerstvých 38!

Momentka z placu

Kromě vysluněné fotografie Andy hodila na Instagram i fotku “z práce”. S kolegy totiž začala natáčet neuvěřitelnou 12. řadu Myšlenek zločince! A představila i nováčka v týmu.

V Americe má 12. řada premiéru 28. září. A my se tak máme do budoucna na co těšit!

Další díl seriálu Myšlenky zločince uvidíte v pondělí od 20.15 na Prima Love.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 16. 4. 2024

Pokud se dnes budete muset vypořádat se zklamáním, snažte se, aby vás to nezlomilo, Berani. Můžete obdržet dopis nebo telefonát, který vám přinese méně příznivé zprávy. Možná, že někdo, koho jste chtěli vidět, nebude moci přijít. Snažte se nenechat si tím zkazit náladu. Takové věci se stávají. Zaměstnejte se.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.