Amuse buche Al Porto

Pstruh patří i do italské kuchyně...

Doba přípravy: do 30 minut

Autor receptu: Emanuele Ridi

Léto s Italem (1) Al Porto
Amuse buche Al Porto

Suroviny

1 kusfilet pstruha
1 kusmučenka
1 dávkaOlivový olej
1 plátekchips z pečiva
1 dávkaarašídový olej
1 dávkapesto z vlašských ořechů a máty
Reklama

Příprava:
Pstruha lehce zblansírujeme v olivovém a arašídovém oleji ochuceném kouskem zázvoru. Poté upečeme v troubě na 75 stupňů 15 minut.
Mučenku rozmixujeme. Na talíř servírujeme lžičku rozmixované mučenky, položíme filety pstruha, přidáme pár kapek mátového pesta, zakápneme olejem a navrch položíme chips z pečiva.

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama