Gnocchi Parmiggiano Tartufo

Vynikající kombinaci lanýžů a parmazánu si zamiluje každý

Doba přípravy: do 30 minut

Autor receptu: Emanuele Ridi

Léto s Italem (2) gnocchi
Gnocchi Parmiggiano Tartufo

Suroviny

1 baleníbramborové noky
1 kuszeleninový vývar
1 baleníparmazán
1 balenílanýže
Reklama

Příprava:

Parmazán a letní lanýž nastrouháme v poměru půl na půl a necháme dva dny v lednici, aby sýr do sebe natáhl vůni houby. 
Bramborové noky uvaříme v zeleninovém vývaru. Strouhanou směs nasypeme do rozpálené pánve a noky přihodíme a promícháme. 
Můžeme podávat ozdobené strouhaným lanýžem.

Parmazán a letní lanýž nastrouháme v poměru půl na půl a necháme dva dny v lednici, aby sýr do sebe natáhl vůni houby. 

Bramborové noky uvaříme v zeleninovém vývaru. Strouhanou směs nasypeme do rozpálené pánve a noky přihodíme a promícháme. 

Můžeme podávat ozdobené strouhaným lanýžem.

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama