Letní předkrm z hrášku a ricotty

Jednoduchý předkrm s hráškem a ricottou

Doba přípravy: do 30 minut

Autor receptu: Emanuele Ridi

Léto s Italem (2) hrasek
Letní předkrm z hrášku a ricotty

Suroviny

1 baleníricotta
1 baleníHrášek
1 špetkafava (bob)
1 snítkaRozmarýn
1 špetkaSůl
1 dávkaOlivový olej
Reklama

Příprava:

Na oleji krátce orestujeme hrášek a boby se snítkou rozmarýnu a špetkou soli. Ricottu naservírujeme na talíř, přidáme restovanou zeleninu a podáváme.

Na oleji krátce orestujeme hrášek a boby se snítkou rozmarýnu a špetkou soli. Ricottu naservírujeme na talíř, přidáme restovanou zeleninu a podáváme.

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama