Židovský kaviár (tradiční recept z Boskovic)

Tento recept patří k jedním z nejstarších!

Doba přípravy: do 30 minut

Autor receptu: Ladislav Kerndl

Česko na talíři II (4) Ladislav Kerndl, židovský kaviár
Židovský kaviár (tradiční recept z Boskovic)

Suroviny

2 kusyCibule
500 gkuřecí játra
1 dávkahusí sádlo
5 kusůvařená vejce
Reklama

Postup

Nejdříve na husím sádle dozlatova orestujte cibulku

Pak přidejte husí nebo jiná drůbeží játra a ještě asi deset minut restujte

Mezitím si uvařte natvrdo vejce, které nadrobno nakrájejte

Vše dohromady pomelte na mlýnku

Osolte, opepřete a namazané na pečivu, posypané natí, jako předkrm nebo svačinu

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama