Bruschetta

Lenka pobývala v Řecku, blízko Itálie. Její bruschetta je proto poněkud jiná a bohatší než klasický recept, taková, jakou snídali místní Řekové

Doba přípravy: do 30 minut

 Prostřeno V (9) Praha - 2.3.2012 predkrm
Bruschetta

Suroviny

4 kusyrajčata
2 stroužkyČesnek
1 kusvelká ciabatta
1 hrstBazalka
1 dávkabylinky dle chuti (oregano, pažitka)
100 gsýr na strouhání
1 špetkaSůl
2 lžíceOlivový olej

Postup

Rajčata nakrájíme nadrobno, přidáme prolisovaný česnek, sůl, bylinky, olivový olej a nakrájený či nastrouhaný sýr

Ciabattu nakrájíme na plátky a umístíme na ně směs

Dáme zapéct do rozehřáté trouby přibližně na 5 až 10 minut

Předkrm

Bruschetta

Reklama