Mini tortilla s kuřecím masem a lehkým salátem

Čerstvá zelenina měla být podávaná zvlášť ve formě salátu, hostům hlavně nechutnala teplá okurka uvnitř tortilly.

Doba přípravy: do 30 minut

Autor receptu: Nikola Himalová

Mini tortilla s kuřecím masem a lehkým salátem
Mini tortilla s kuřecím masem a lehkým salátem

Suroviny

Mini tortilly
1rajče
5tortill
1/4okurky
1ledový salát
4plátky čedaru
250 gkuřecího masa
sůl
pepř
Pikantní dresink
250 gmajonéza
2 lžícesweet chilli omáčky
Česnekový dresink
250 gzakysané smetany
2stroužky česneku
Reklama

Postup

Zeleninu nakrájíme na plátky, ugrilujeme kousky kuřecího masa, všechny ingredience naskládáme na tortillu a dáme zapéct do kontaktního grilu na tři minuty. Podáváme s pikantním nebo česnekovým dresinkem.

 

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama