Italská bruschetta, lehký salát

Klasický italský předkrm nebo snídani doplnil lehký barevný salátek

Doba přípravy: do 30 minut

Prostřeno VI (35) Brno - 28.8.2012 predkrm
Italská bruschetta, lehký salát

Suroviny

1 kusvelká ciabatta
1 balenícherry rajčata
3 kusyšarlotky
3 stroužkyČesnek
1 dávkaOlivový olej
1 baleníolivy
na salát
1 baleníbaby špenát
1 balenírukola
1 kuspůl okurky
1 kusmrkev
1 balenídijonský dresink
Reklama

Postup

 1

Ciabattu opečeme nebo ogrilujeme a rozpůlíme podél

Vše ostatní nasekáme na jemné kousky a promícháme

Dáme na horké křupavé pečivo a konzumujeme

2

Z mrkve a okurky si uděláme hobliny, které promícháme se listy špenátu a rukoly, salát pokapeme dresinkem a opět promísíme

Předkrm

Italská bruschetta, lehký salát

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama