Těstovinový salát s kuřecím masem

Ne všichni mají rádi studené těstovinové saláty.

Doba přípravy: do 1 hodiny

Prostřeno XI (7) jihočesko 2.3. 2015 předkrm
Těstovinový salát s kuřecím masem

Suroviny

koření na čínu
500 gTěstoviny
sójová omáčka sladká nebo polosladká
Sůl
čerstvá zelenina
500 gkuřecí prsa
Pepř
trochu tatarské omáčky
Reklama

Postup

Nakrájíme a naložíme si maso podobně jako na „čínu“ asi půl hodiny dopředu, než budeme vařit těstoviny, ty pak uvaříme v osolené vodě, dáme okapat a po okapání těstoviny přijdou do nějaké větší misky. Nakrájíme na menší kousky zeleninu. Po půl hodině rozpálíme pánev s trochou oleje a do ní dáme naložené maso, restujeme, přidáme sójovou omáčku, trochu vývaru, popřípadě vody, dochutíme podle potřeby.

 

 

Když je maso hotové, musíme se snažit, aby mělo dostatek dobrého sosu a nebylo vysušené, to nám dělá chuť salátu. Vše nakonec smícháme v míse, přidáme trochu tatarky nebo majolky, kdo jak má rád, dáme vychladit a podáváme.

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama