Jiří Hamtil

Téma diskuze: Jiří Hamtil

Upozorňujeme veškeré účastníky webové diskuze, že svojí účastí na diskuzi přijímají povinnosti a odpovědnost za dodržování pravidel používání webových stránek. Všichni účastníci diskuze jsou mimo jiné povinni dodržovat platné právní předpisy (vč. ochrany osobnostních práv jiného).

Napište svůj názor

Mia3 (Anonym) 30.11.2017 20:00

Pán Jiří je chlap akých už veľa nie je. Nádherne si zariadil domček, má zmysel pre detail, cit pre rovnováhu medzi starým a novým, dokáže aj starú dosku povýšiť na krásny detail a ozvláštniť interiér. Jiří je vtipný, milý, vie zaujať a pritom nie je "vlezlý". Neviem ako jeho jedlo chutilo, ale vyzeralo báječne a pri varení bol zábavný a nebolo cítiť žiadnu nervozitu.

Anonymous (Anonym) 26.11.2017 13:06

Krásný a milý chlap a úžasný styl bydlení! Koukalo by se mi na tento díl moc příjemně i kdyby neuvařil nic :P

nikuta (Anonym) 29.05.2017 16:49
šikovný, milý, vyzná sa...1000percent si zasluzil vyhru... konecne pozitivny clovek... nie mrzout a intrigan
Anonym (Anonym) 29.05.2017 09:23
Sikovny chlapik vyhru si zasluzil
Anonym (Anonym) 28.05.2017 01:32
Jiří vytvořil klidnou atmosféru a prakticky jediný nic zásadně nepokazil. Tradiční prostírání v bílé se mi líbilo, předkrm byl z náročnějších a hostitel ho zvládl v takřka asijském stylu. Dvě výtky k polévce, jednak tekuté "maggi" slouží k dochucování hotových polévek na stole, za druhé tak, jak ji Jiří připravil, v ní mohlo být hodně slupek, což každému nesedne. Hlavní chod se salátem vypadal jako něco z Oliverova mládí, jednoduchý, jistě chutný. Dezert působil lehce, svěže. Osobně bych dal 8.
Přidat komentář (Anonym) 29.05.2017 11:02
I mně se Jiřího večer líbil, výhra je zasloužená. Jako jeden z mála vyučených kuchařů zúčastnivších se Prostřeno ukázal, že se aspoň něco naučil. Hrachová a hrášková polévka je rozdíl...kostka bujonu mi nevadí na dochucení třeba hrachové, pórkové či česnečky, do čistých vývarů nepoužívám, na těch si dávám záležet a vařím je jenom když na ně mám opravdu čas.
Anonym (Anonym) 29.05.2017 08:17
Když o někom píšete, že je hulvát, tak se naučte alespoň jeho jméno, protože v tom případě jste hulvát Vy!
Anonym (Anonym) 29.05.2017 01:06
Polévky z hrachu či hrášku jsou skutečně různé, například hráškový krém by se měl pasírovat a přecedit, ale třeba mně osobně slupky tolik nevadí. Myslím si, že kostka bujónu je přece jen něco jiného, než to tekuté koření.
Anonym (Anonym) 28.05.2017 10:05
Já bych Jiřího vaření viděla na 9 bodů a polévka,konečně někdo,kdo umí uvařit správnou hrachovku a hrachové slupky ,které zůstanou v polévce,můžou vadit jen někomu ,kdo neví jak se tato polévka vaří.A do této polévky se přidává půl kostičky masoxu a hodně osmažené hosky.ale ta se podává zvlášť v mističce,aby nebyla rozmáčená v polévce.Masox je nutný do některých polévek ,někteří přihlouplí lidé,se nechali zmagořit od hulváta Pohlrejcha a vůbec neví,že ji používá taky.
Anonym (Anonym) 27.05.2017 15:52
příští týden v Olomouckém kraji se zbláznili. Pubertální podrazák Honzík a údajná dvojnice Lucie Bílé. http://www.iprima.cz/prostreno/clanky/uvidite-mozna-nejvetsiho-fanouska-lucie-bile
Další příspěvky
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama