Zeleninový salát s kuřecím masem a medovo-hořčičnou omáčkou

Čtvrteční předkrm se trochu podobá tomu včerejšímu, jen drůbeží maso je jiné a salát je studený.

Doba přípravy: do 30 minut

Autor receptu: Richard Stárek

Zeleninový salát s kuřecím masem a medovo-hořčičnou omáčkou
Zeleninový salát s kuřecím masem a medovo-hořčičnou omáčkou

Suroviny

500 gkuřecích prsou
1 lžícesójové omáčky
grilovací koření
6rajčat
3papriky
1okurka
polníček
2 lžícemed
2 lžícehořčice
sůl
pepř
Reklama

Postup

  1. Zeleninu nakrájíme na kousky a dobře promícháme. Kuřecí maso omyjeme, nakrájíme na kostičky, osolíme, opepříme a zprudka orestujeme. Vychladlé kuřecí maso přimícháme k zelenině.
  2. Zálivka: Med rozpustíme a přimícháme hořčici a sójovou omáčku. Vzniklou zálivku podáváme k salátu.
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama