Seriály a filmy

15. května 2017 21:00

A je to naše!: další překvapení pro diváky

Plotnu mění za moderátorský pult! Místo vaření bude klást otázky. Už dnes odpoledne v 16.45 startuje na Primě zbrusu nová soutěžní hra A je to naše! Herec Filip Blažek jako moderátor zažívá svou premiéru.

Prima přichystala pro diváky ale další překvapení v podobě druhého moderátora. Tím bude už ostřílený moderátor Ivan Vodochodský. Na obrazovkách ho diváci uvidí poprvé zítra.

Co moderátora nejvíc při natáčení překvapilo? „Překvapilo mě úplně všechno. Soutěž, ač vypadá na televizní obrazovce jednoduše, je celkem náročná na koordinaci strašné spousty věcí. Od toho, abyste ze soutěžících vytáhl zajímavé informace, přes to, aby to nebylo nudné. Musíte stále sledovat pravidla hry, která je třeba přesně vysvětlovat pro každé kolo; jedním oknem sledovat tabuli, na které vám jdou otázky, druhým okem sledovat tabuli, kde máte výsledky, takže je to strašně náročné na koordinaci všech těch věcí, udržet při tom pozornost, a být zároveň i trošku zábavný. To je opravdu těžké,“ říká Ivan.

S Filipem Blažkem se nepotkávají pracovně poprvé. „Je to tak, my se známe dlouhá léta, pracovně jsme se potkali při muzikálu Krysař, to bylo tuším v roce 2003 nebo 2004. Pak jsme spolu pokračovali v muzikálu Galileo, kde Filip hrál Galilea a já měl roli hajzlíků kardinálů, a pak jsme se potkali ještě v muzikál Jack Rozparovač,“ říká Ivan. Oba se pak podíleli na natáčení upoutávky na soutěžní hru, ale nadále se budou v moderování střídat. Takže společně je diváci už v soutěžní hře neuvidí.

A jaký má recept na výhru pro soutěžící? „Nebýt v křeči, uvolnit se, nehledat zbytečné složitosti tam, kde nejsou. Některé otázky jsou jednoduché, a když si nejsou jistí, tak intuitivně něco říci, protože to je lepší než neříct vůbec nic,“ prozradil Ivan.

Ivana Vodochodského uvidí diváci v soutěžním pořadu A je to naše! každé úterý a čtvrtek v 16.45 na Primě!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.