Roztomilost sama: hvězdy seriálů pokřtili mládě tapíra. Podívejte se na video!

Křest tapíra Tobyho

Herci z primáckých seriálů Cesty domů a Svatby v Benátkách Miroslav Etzler a Jitka Smutná a veslař Ondřej Synek pokřtili v pražské zoologické zahradě mládě tapíra jihoamerického. Jméno Toby mu vybrali diváci kanálu Prima ZOOM.

Šestinedělnímu pruhovanému mláděti popřáli všichni kmotři hodně zdraví a štěstí, ať už ho v budoucnu zavede osud kamkoliv. Herečka Jitka Smutná, která momentálně hraje pošťačku Boženku ve Svatbách v Benátkách, zavzpomínala, že do pražské zoo začala chodit jako tříletá holčička a jejím oblíbeným zvířetem byl tehdy slon Petr. „Já mám ráda všechna zvířata a mám o nich doma hodně knih. Jako malá holčička jsem chtěla být veterinářkou, pak jsem se o zvířata zase začala víc zajímat, když se mi narodily děti. Často jsem jim místo pohádek četla z knih o zvířatech,“ řekla Jitka, která byla ráda, že se na křtu po delší době setkala právě s Miroslavem Etzlerem. Hráli spolu v seriálu Cesty domů tchyni a zetě. „Mám radost, že jsme se tu potkali, Mirka znám od jeho šestnácti let a mám ho moc ráda,“ řekla herečka poté, co si s Mirkem dlouze povídali o všech novinkách.

Prohlédněte si fotogalerii:

Miroslav Etzler je známý tím, že se vydává na cesty do exotických míst. Viděl někdy ve volné přírodě tapíra? „Ano, viděli jsme tapíry, ovšem tapíry čabrakové, bylo to na Sumatře. Čtyři dny jsme na ně čekali, nakonec jsme měli štěstí. Měl jsem také jedinečnou možnost krmit z ruky divoké orangutany, ale jen samice, k samci jsem se neodvážil přiblížit. Byl to úžasný zážitek,“ popisoval herec. Jaké má plány na léto? „Myslel jsem, že budu v létě v Adršpašských skalách a možná si udělám na pár dní výlet do Barcelony, ale vzhledem k tomu, že jsem začal točit v koprodukci s Primou film Dvojníci a hned poté začínám natáčet pro jinou televizi dlouhý seriál, volno se mi smrskne tak maximálně na deset dní. Takže pojedu do skal a budu lézt a jezdit na kole, na víc asi nebude čas,“ řekl Mirek.

Olympionik Ondřej Synek přivedl na křest i svou rodinu. „Kdybych se měl přirovnat k nějakému zvířeti, byl by to asi nějaký tygr nebo lev. Kladný vztah mám ke všem zvířatům, snad kromě hadů, ale nejoblíbenějším zvířetem je pro mě náš kocour. Dětem začaly prázdniny, já sám jsem je neměl od základní školy. V létě se totiž vždycky připravuju na závody, teď konkrétně na mistrovství světa, které se koná na konci srpna ve Francii a je zároveň kvalifikací na olympijské hry,“ řekl veslař.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.