1890 spěje do finále: Kdo je vrahem těhotných žen?

Slovenský historický seriál 1890 končí třináctým dílem už tento pátek na Primě ve 20.15. Kdo je vrahem? A přežije milenka detektiva Martona, která náhle zmizela stejně jako ostatní oběti místního Démona?

Jak bude vypadat poslední, třináctý díl seriálu 1890 s názvem Konec? Detektiv Marton už si ošahal spoustu důkazů a výpovědí. Začíná mu být jasné, že vraha měl celou dobu v podstatě "pod nosem".

Když chce zkontrolovat svou milenku, mladou šlechtičnu ze zámku Betliar, zjišťuje, že k ránu zmizela. Její otec po ní nechá vyhlásit pátraní, na nohou jsou nejen jeho služebníci, ale i místní četníci společně se strážmistrem Vilémem Černým. Ten se pokouší být nápomocný hlavně detektivovi.

Detektiv Marton si začíná dávát několik nových poznatků dohromady. Jeho vrah byl opravdu celou dobu nablízku. Marton se obává, že Júlii unesl místní Démon. Júlie není k nalezení ani po delším hledání. Ačkoliv už detektiv s Černým s jistotou ví, kdo je prvním masovým vrahem v Uhrách, nemají jistotu v tom, zda na místo, kde Démon drží mladou hraběnku, přijdou včas.

O život mezitím bojuje jeden z místních četníků, který byl ve špatný čas na špatném místě.

Přežije četník a krásná hraběnka? Kdo je vrahem?

Na tyto otázky vám odpoví páteční poslední díl seriálu 189, který můžete sledovat i online.

Sdílejte článek
Štítky seriály

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.