1890: Zámek čeká další smrt ženy na oslavě mladé hraběnky

Nešťastná úmrtí se stále drží zámku Betliar, kde operuje detektiv Marton. V seriálu 1890 uvidíte další smrt ženy. Kdo zemře?

Vyšetřování smrti kamarádky hraběnky Jůlie se dost zkomplikuje. U hrobky dojde ke střelbě, kde je postřelený strážmistr Černý. Černý bojuje o život v nemocnici a Marton si bude muset na chvíli poradit sám při zajišťování důkazů z Anniny hrobky.

Na zámku se plánuje narozeninová oslava mladé Jůlie. Marton si je jistý, že na oslavě se objeví i utajený milenec její kamarádky, kterou našli mrtvou. Marton je sice perfektní detektiv, ale jeho způsoby někdo může popsat jako minimálně "nevybíravé". Marton skončí s rozskenutým rtem, gentlemanům se jeho vyšetřování na oslavě příliš nelíbilo.

Těžké chvíle zažívá i matka Jůlie, která má viditelně problémy nejen s hrabětem, ale i sama se s sebou. Během celé oslavy pije a má štiplavé poznámky na manžela. Ráno ji najde dcera Jůlie ve vaně mrtvou. Na Betliari si smrtka opět brousí kosu. Je smrt této ženy další náhodou, sebevraždou z nešťastného života, nebo vraždou, která má něco společného s místním démonem?

To uvidíte už v pátek ve 20.15 na Primě v seriálu 1890!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.