Detektiv Marton ze seriálu 1890 se probouzí omámen, vyšetřování se přiostřuje

1890 (5) - upoutávka

Detektiv Marton se dostává do úzkých. Ale vyšetřování se jeho napadnutím dostává do světlejších momentů. Blýská se na časy, kdy by mohly být rituální vraždy žen vyřešeny? To se dozvíte už v pátek ve 20.15 na Primě v seriálu 1890.

Páteční večer bude ve znamení seriálu 1890. Slovenský historický seriál pokračuje a s ním i na první pohled dokonalý detektiv Marton (Ján Koleník) v zapomenutém kraji v Uhrách.

Jánoš Marton se na začátku epizody probouzí v cizí posteli s neuvěřitelným bolehlavem a neschopností si vzpomenout, co se stalo. Tentokrát se však nejedná o následek bujarého večírku a zábavu se ženou, Marton byl napaden ve skalách. Nepamatuje si kým, ale ví, že člověk, který ho napadl, měl na sobě kimono. Kdo by mohl v Uhrách nosit kimono? To se pokusí zjistit strážmistr Černý, který se společně se svou krásnou ženou (Vica Kerekes) o nebohého Martona stará.

VŠECHNY DÍLY SERIÁLU 1890 MŮŽETE VIDĚT I ONLINE TADY

Domov soka Černého

Zotavováním v domě strážmistra Černého se Martonovi dostane několik vysvětlivek, proč se Černý chová tak, jak se chová. Jeho krásná žena s ním má mnoho starostí, Černý občas chodí domů vínem znavený, jelikož nezvládá pohled na svého nejstaršího syna, který má obrnu. Marton nabízí pomoc odborníků, manželka Černého je se stavem svého dítěte smířená. Prozrazuje Martonovi, že si ho Vilém Černý velice váží a snaží se být v práci co nejlepší.

To je vidět i na jeho konání, Černý se rozhodl na vlastní pěst pátrat po člověku, který napadl Martona. Něco mu říká, že pachatel se bude nacházet v zámku Betliar, kde momentálně také nepanuje příliš pozitivní nálada. Mezi hraběnkou a výstředním hrabětem ožívají dávno zapomenuté spory...

Sledujte 1890 na Primě už tento pátek ve 20.15! Pokud nestíháte seriál v pátek večer, můžete se podívat online TADY.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.