Je vrahem žena? Detektiv Marton z 1890 je jedné na stopě!

1890 (12) - upoutávka

Předposlední díl seriálu 1890 uvidíte už tento pátek ve 20.15 na Primě. Detektiv Marton se blíží k vrahovi, který je podle všeho hodně blízko.

Detektiv Marton zjišťuje, že místní lékař je akorát problematický a zamilovaný blázen, který by nebyl schopný zabít a potrat odsuzuje už z podstaty. Musí se tedy porozhlédnout jinde. V tom mu pomůže krásná hraběnka Jůlie, která rozkřikne, že je těhotná a chce potrat. Dostane se jí rady od jedné z blízkých žen – místní bylinkářka je žena, ke které se ostatní nešťastnice v takových případech uchylují.

Marton jde na jistotu, bylinkářka však neví o tom, že by ženy po potratu umíraly. Marton vyšetřuje sám a znovu se během vyšetřování ocitá v ohrožení života, na pomoc přichází na poslední chvíli strážmistr Vilém Černý. Ten Martona podporuje (ačkoliv dost osobitým způsobem), aby měl s odhalováním vraha trpělivost. Marton si je totiž jistý, že bylinkářka to nakonec nebude. Jaká fakta ho k tomu dovedla?

Ze zoufalosti ho však vytrhává až situace, kdy se dozvídá, že jeho milenka Jůlie zmizela. Bude kráska další obětí místního démona?

To uvidíte už v pátek ve 20.15 na Primě v seriálu 1890!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.