Marton ze seriálu 1890 je v koncích. Majordomus chce spolupracovat. Podívejte se na video

1890 (4): Rozhovor s majordomem

Seriál 1890 uvidíte na Primě každý pátek ve 20.15. Jánoš Marton přijel na zámek Betliar jako úspěšný deteketiv, momentálně to ale tak nevypadá. Podívejte se na video z pátečního dílu 1890.

Jánoš Marton neprožívá zrovna lehké období, po jeho příjezdu do Uher se zatím nic nedaří tak, jak by mělo. Detektiv neustále přešlapuje na místě. Opravdoví svědkové, kteří by detektiva navedli na správnou stopu neexistují.

Navíc, na zámku Martona čeká další oříšek - neodbytná dcera místního grófa, která si usmyslela, že vyšetřovatele dostane do postele. A Marton? Ten je silný kromě odolování krásným paničkám. Však se kvůli své slabosti dostal "za trest" do Uher k vyšetřování případu zavražděné služky. Z obyčejné vraždy se klube vražda rituální a rozhodně více mrtvých, než by se slušelo a patřilo.

Podívejte se na ukázku důležitého rozhovoru Martona a tajemné postavy majordoma. Na čí straně nepříjemný majordomus tedy je?

Seriál 1890 můžete vidět v pátek na Primě ve 20.15!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 4. 2024

Zadal vám někdo úkol a pak odešel, aniž by vám dal pokyny? Není divu, že se cítíte zmatení a frustrovaní. Pokud neexistuje žádný návod a pokud nikdo jiný neví, o co jde, nemějte výčitky svědomí a nechte to být, dokud nedostanete řádné poučení. Je rozumnější počkat, než to udělat špatně a muset to dělat znovu. Raději bezpečně, než abyste litovali.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.