Seriály a filmy

24. prosince 2014 01:00

Iva Kropáčková

Jak budete příští rok vycházet s penězi? Hvězdy vám napoví...

Říkáte si, jaký asi bude ten příští rok? Budu se mít dobře a budu dostatečně finančně zajištěn/a? V roce 2015 přijde několik zásadních změn, pokud jde o výdaje či naopak úspory, pro všechny. Ty připravily pojišťovny, energetické společnosti či politici. Co právě vám ale věští hvězdy? To najdete zde.

Přinášíme vám horoskopy pro všechna znamení zvěrokruhu na rok 2015, které se soustřeďují právě na oblast peněz. Takže najděte si to své znamení a zjistěte, co můžete čekat. Jestli bude lepší více šetřit, zda-li přijdou nečekané výdaje či naopak můžete čekat příjmy do rodinné kasy navíc...

BERAN (21. březen - 20. duben)

S financemi nebudete mít tento rok žádné starosti. Peníze vám budou proudit ze zdrojů z minulého roku a občas se objeví i nějaké navíc. V půlce roku možná zažijete povýšení nebo zlepšení finanční situace. Od finančních záležitostí si můžete zcela oddychnout, a navíc pravděpodobně i dost peněz naspoříte. Budete mít pocit, že jste otevřeli finanční kanál a finance přitahujete jako magnet.

BÝK (21. duben - 20. květen)

Naděje na lepší finanční ocenění se ukáže na začátku roku jako správná. Tím, že budete mít více práce a možností, posílí i vaše finanční situace a velice si polepšíte. Užijete si nenadálých zisků a nových finančních toků. Vše kolem financí se bude v roce 2015 dařit.

NAKUPUJTE VÝHODNĚ! Akční ceny na elektroniku, módní oblečení, drogerii, kosmetiku, hračky i masáže nebo dovolenou. SLEVY AŽ 90 %. ZDEBLÍŽENEC (21. květen - 21. červen)

Finance máte v pohodě a nic vám neschází. Sice byste rádi měli peněz víc, ale víte, že si nežijete špatně a že na vše, co potřebujete, prostředky máte. V půlce roku se vše zlepší, a stane se to raketovou rychlostí. Vůbec nebudete čekat, že se situace změní, a náhle se tak stane. Pak budete prožívat velice pohodové období.

RAK (22. červen - 22. červenec)

Beznaděj vás ve spojitosti s financemi trochu potrápí a bude vás zatěžovat celé první čtvrtletí roku 2015. Pak se k vám finance vrátí a vy se budete radovat, že je zase všeho dostatek. Šetřete si peníze a moc neutrácejte, protože na konci roku přijdou opět velké výdaje a můžete pocítit ztráty.

LEV (23. červenec - 22. srpen)

Kvůli financím si zas tak velkou hlavu dělat nemusíte. Začátkem roku vás čekají nějaké poplatky, ale není to nic převratného. Z práce vám také budou peníze proudit a vaše finanční situace bude velice uspokojivá. Na konci roku se začnete z financí i radovat, protože k vám poplynou tak, jak si přejete – a možná přijde i něco navíc.

PANNA (23. srpen - 22. září)

Na počátku roku budete sami sebe obviňovat z toho, že nedokážete vydělat víc peněz. Je to zbytečná sebekritika, protože už v půlce roku přijde radost z toho, jak k vám peníze krásně proudí a jak se vám daří dobře. Konec roku bude o vašich analýzách a také o hojnosti financí, které budou přicházet z různých zdrojů, i těch, které ještě neznáte.

VÁHY (23. září - 22. říjen)

Pokud máte půjčku nebo hypotéku, tak se vám podaří na začátku roku nějakou část zaplatit, možná budete mít šanci zaplatit celou částku. Máte dostatek peněz díky práci i úsporám. Finanční situace pro vás v roce 2015 bude velice příznivá a způsobí vám velkou radost. O finance tento rok nemusíte mít žádné obavy.

ŠTÍR (23. říjen - 21. listopad)

Ztráty se objeví na začátku roku, ale budou jen dočasné a brzo se vám zase začne dařit. Budete na vše sami a to pro vás znamená velký finanční výdaj. Musíte si především uvědomit, co od života očekáváte a jak by měly vaše finance vypadat. Na peníze zapomenete, když se objeví velká láska, která vám přinese i finanční stabilitu.

STŘELEC (22. listopad - 21. prosinec)

O peníze se v roce 2015 nemusíte obávat, protože už na jeho začátku uvidíte naději na to, že se vaše finanční situace zlepší a vy budete nadšeni, jak umíte peníze vydělat. Slavit můžete i v půlce roku – vše s penězi se bude i nadále zlepšovat. Ke konci roku se objeví další finanční zdroje, s čímž jste už ani nepočítali. Užijte si finančního klidu!

KOZOROH (22. prosinec - 20. leden)

Na začátku roku pocítíte určitý klid v oblasti financí, ale to nebude trvat dlouho. Peníze začnou odtékat a vy zaznamenáte, že se vám jich nedostává. Následovat bude ještě nějaký čas stagnace, ale postupně se to zlepší.

VODNÁŘ (21. leden - 19. únor)

To, co vám na začátku roku bude chybět, se už v půlce roku změní a vy začnete svým financím stavět pevné základy. Brzo se vám to podaří a budete si moci užívat finanční svobody. Koncem roku budete výrazně plodní a peníze k vám potečnou plným proudem. Zažijete klid a pohodu, protože finanční krize je už dávno zažehnána.

RYBY (20. únor - 20. březen)

Zbavte se iluzí, které si dost často děláte. Žijete v nereálném světě a pak vás to vždy zlomí. Je kolem vás i hodně závisti a ta vás ničí, lepší je si toho nevšímat a ignorovat to. Vezměte rychle život do svých rukou a začněte s ním něco dělat. Pak se vaše finanční situace obratem zlepší.

Velký roční horoskop pro všechna znamení a pro všechny oblasti života najdete zde:

Jaké další změny vás čekají v roce 2015? To se dozvíte v našem SPECIÁLU:

Prima Rádce je také na Facebooku. Najdete nás zde.

Sdílejte článek
Štítky peníze horoskopy

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.