Seriály a filmy

14. dubna 2015 00:30

Iva Kropáčková

Povinné ručení zdražuje: Máte šanci SNÍŽIT jeho CENU? Zjistíte v článku

Zajímá i nás, jak moc se aktuální zdražování dotýká řidičů a jestli mají šanci cenu povinného ručení (když už ho musí platit) udržet na minimu...

Platit ho musejí všichni majitelé nebo provozovatelé aut, pro všechny platí i aktuální zvyšování cen. Je to tak, nevyhne se mu zřejmě nikdo, komu chodí zelená karta. Loni vzrostly ceny za povinné ručení v průměru o 400 až 700 korun, letos zdražování pokračuje. Některé pojišťovny už zdražení - řádově o několik procent - ohlásily. I přesto, že "plyn" v podobě cen povinného ručení přidává většina pojišťoven, jsou výsledné nabídky každé z nich různé. Liší se i o tisíce.

Máte šanci snížit cenu pojistky?

Máme pro vás KALKULAČKU, kde si můžete nezávazně spočítat a porovnat jednotlivé nabídky s cenou povinného ručení, které platíte teď. Zabere vám to jen pár minut, výsledky vás možná překvapí. Potřebujete jen údaje z vašeho malého techničáku a pár dalších doplňujících údajů o vás pro správné vypočítání ideální pojistky, a během pár vteřin vám systém nabídne ty nejvýhodnější možnosti na trhu.

KALKULAČKU najdete ZDE.

Máte už výsledky? Zde můžete hlasovat...

Poznámka: Výsledky jsou rozděleny podle věku, protože podle odborníků se zdražení týká nejvíce řidičů mladších třiceti let, kteří nemají tolik zkušeností...

Tohle se vám může ještě hodit:

NENECHTE SI UJÍT: Pro všechny řidiče...

SPECIÁL Prima Rádce

– vše o pojistkách na auto, jak nastavit smlouvu a ušetřit

– hraný on-line seriál (vážně i s nadsázkou)

– tipy a rady na cestu...

Prima Rádce je také na Facebooku. Najdete nás zde.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.