Seriály a filmy

14. dubna 2015 00:30

Iva Kropáčková

Povinné ručení zdražuje: Máte šanci SNÍŽIT jeho CENU? Zjistíte v článku

Zajímá i nás, jak moc se aktuální zdražování dotýká řidičů a jestli mají šanci cenu povinného ručení (když už ho musí platit) udržet na minimu...

Platit ho musejí všichni majitelé nebo provozovatelé aut, pro všechny platí i aktuální zvyšování cen. Je to tak, nevyhne se mu zřejmě nikdo, komu chodí zelená karta. Loni vzrostly ceny za povinné ručení v průměru o 400 až 700 korun, letos zdražování pokračuje. Některé pojišťovny už zdražení - řádově o několik procent - ohlásily. I přesto, že "plyn" v podobě cen povinného ručení přidává většina pojišťoven, jsou výsledné nabídky každé z nich různé. Liší se i o tisíce.

Máte šanci snížit cenu pojistky?

Máme pro vás KALKULAČKU, kde si můžete nezávazně spočítat a porovnat jednotlivé nabídky s cenou povinného ručení, které platíte teď. Zabere vám to jen pár minut, výsledky vás možná překvapí. Potřebujete jen údaje z vašeho malého techničáku a pár dalších doplňujících údajů o vás pro správné vypočítání ideální pojistky, a během pár vteřin vám systém nabídne ty nejvýhodnější možnosti na trhu.

KALKULAČKU najdete ZDE.

Máte už výsledky? Zde můžete hlasovat...

Poznámka: Výsledky jsou rozděleny podle věku, protože podle odborníků se zdražení týká nejvíce řidičů mladších třiceti let, kteří nemají tolik zkušeností...

Tohle se vám může ještě hodit:

NENECHTE SI UJÍT: Pro všechny řidiče...

SPECIÁL Prima Rádce

– vše o pojistkách na auto, jak nastavit smlouvu a ušetřit

– hraný on-line seriál (vážně i s nadsázkou)

– tipy a rady na cestu...

Prima Rádce je také na Facebooku. Najdete nás zde.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 4. 2024

Zadal vám někdo úkol a pak odešel, aniž by vám dal pokyny? Není divu, že se cítíte zmatení a frustrovaní. Pokud neexistuje žádný návod a pokud nikdo jiný neví, o co jde, nemějte výčitky svědomí a nechte to být, dokud nedostanete řádné poučení. Je rozumnější počkat, než to udělat špatně a muset to dělat znovu. Raději bezpečně, než abyste litovali.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.